Wednesday, February 9, 2011

SAYA?? jurulatih kereta..

salam hari rabu..
ptng2 ni, ade story plop aku nk cerite rasenye..
sprt tajuk entri di atas..
(saya, jurulatih kereta) hehehehe

.....

.......

aku jd jurulatih untk cik liza bwk kete,
mmg lar aku pndai sngt,
da la jln KL ok,
huhhh,,
sbnrnye aku sngt takot kot,
aku sendiri x penah drive ats jln KL ni,
tp blh plak aku suh si liza ni drive..
mmg cari nahas..
kalu umie tahu lar ni..hmmm ^_^

da la kete auto yg liz ni bwk,
aku ni pro yg manual jer,
tp dgn yakin nye aku ajor dye, sprt berikut :
"kuar parking, balas banyok sket.., balas tah kiri lar", "kalu nk kuor ni awok kene duk jln beloh ni, pastu tkn minyok sket, takot ade kete" , "duk line ni lar, line beloh ni kete laju", "nk msuk line sebeloh bagi signal, kalu ade peluang, msuk lalu" MACAM MACAM MACAM lg ar..

dan dlm kete tu x psng radio pun, takot ganggu konsentrasi si pemandu.. hehehe

Alhamdulillah, kami selamat sampai di bilik, wlpn ade kjdn2 yg agak marabahaya td.. hisss

rasa hati ; smpai ke dop nk g mkn stimboat dgn kelajuan kereta yg liz bwk?? :)

2 comments:

  1. pergh..sampai..
    sedapnya steamboat..

    ReplyDelete
  2. haha,, mgkn smpai,
    tp kene turun awl dr hostel.. hehe

    ReplyDelete